Over ons

 

Wil je kennismaken met degene achter Meer dan stenen?
Hier wat informatie over ons. 

Mijn naam Desiree en samen met Xena mijn kat run ik Meer dan stenen. Xena is mijn harig kind van 12 jaar.

Daarnaast zul je op de markten en braderieën ook Janne zien. Zij stelt zich later ook nog aan jullie voor!

Mijn liefde voor edelstenen is er al van jongs af aan geweest. Als een kraai werd ik toegetrokken naar alle kwartsstenen die in een border rondom ons huis lagen tussen allerlei andere stenen. 

De echte interesse in de edelstenen en hun werking daarvan kwam pas veel later. In mijn pubertijd kreeg ik te maken met migraine en een depressie. En naast medicatie en hulp zocht ik ook naar andere ondersteuning en begon mijn echte liefde voor edelstenen. Ik kon zo genieten van hun schoonheid en ik voelde me ook echt stukken beter!

Mijn lievelingsedelstenen op dit moment zijn: Topaas, Labradoriet, Maansteen en Larimar!

Xena is mijn kat van 12 jaar. we zijn al samen sinds ze 5 weken oud was. Ze is dol op mooie dingen en geniet net als mij van rust, fijne energie en lekker eten. Ze is veelvoudig in de kamer te vinden waar alle edelstenen uitgestalt staan. Ze heeft er een heerlijk mandje en als er nieuwe voorraad komt dan wil ze dit ook graag zien en keuren.

De reden dat ik deze webshop gestart ben, is omdat ik graag andere wil ondersteunen in hun processen. Dit kunnen processen zijn op allerlei vlakken. Vandaar dat ik ervoor gekozen heb om de werking van edelstenen uit te werken in blogs. Dit is nog niet compleet maar ik zal dat uiteraard steeds aanvullen. Daarnaast ben ik bezig met een leuk project waar ik hopelijk later (januari 2024) meer over kan delen!

Voor ik met deze webshop begon was ik rouwcoach voor kinderen en jongeren. Maar dankzij een switch in zowel mijn persoonlijk als in mijn werkend leven kwam ik tot de conclusie dat ik voor nu dat werk niet meer kon voortzetten.
Naast mijn baan als gastouder en deze webshop heb ik ook nog een persoonlijke missie, namelijk rouw zichtbaar maken. Er is nog teveel taboe op rouw, teveel onder de tafel geschoven verdriet. Het zou eigenlijk in deze tijd gewoon heel normaal mogen zijn dat mensen verdriet hebben. Dat mensen rouwen na verlies. Welk verlies dan ook. Uit deze missie zijn onder andere de rouwbandjes ontstaan. Deze komen op een later moment weer terug in de webshop.

De stenen in deze webshop kun je daarnaast ook gebruiken om een thuisaltaar te maken. Een fijn plekje in huis om je dierbare te herinneren en te herdenken.

Ik probeer de edelstenen, mineralen en andere producten die jullie in de webshop zien, op een zo eerlijk mogelijke manier in te kopen. Dit doe ik via groothandels waar ik ze zelf uitkies en via personen die de stenen zelf hebben gevonden.

Naast deze webshop werk ik nog 3 dagen in loondienst. Hierdoor kan het soms wat langer duren voor je een reactie ontvangt. 

In mijn vrije tijd wandel ik graag en verdiep ik me steeds meer in edelstenen, en in hun werking. Hoe ze toe te passen zijn in het dagelijks leven. Maar ook volg ik trainingen om in zijn algemeenheid te leren over edelstenen. Denk hierbij aan hoe ze ontstaan zijn, de hardheid, vindplaatsen e.d.
Er is veel te doen over de echtheid van stenen, ik check de stenen uiteraard voor ze in de webshop komen. En eventuele bijzonderheden die ik heb gezien of waar ik van op de hoogte ben beschrijf ik bij de productinformatie. Dus ik hoop dat je het vertrouwen hebt dat ik zo eerlijk mogelijk deze webshop run. 

Lieve groet, Desiree, en een kopje van Xena