Verzenden en Retouren

Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen te verzenden. De verzenddagen zijn dinsdag en vrijdag. 

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€4,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€6,95voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retouren 

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Stuur een mailtje naar info@meerdanstenen.nl en geef hierbij je bestelnummer door, en geef het product door dat je graag wilt retouren. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie met alle gegevens die nodig zijn om de retour goed te laten verlopen. (Binnen 48u).

U heeft na de aanmelding van de retour nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt na het ontvangen en checken van de retour dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@meerdanstenen.nl.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na het ontvangen van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Op deze pagina vind je per categorie leuke weetjes over Edelstenen. Heb je na het lezen vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via whats app (mobiel) of via het contactformulier onderin de pagina!

Spirituele werking van Edelstenen

Zoals sommige van jullie weten, dragen edelstenen een energie met zich mee. De energie uit zich door middel van trillingen. Via de verschillende blogs kun je lezen wat de spirituele werking van de edelstenen zijn. 

Let op, Edelstenen zijn geen vervangers van medicatie. Raadpleeg bij ernstige klachten altijd een arts.

Edelstenen per sterrenbeeld

Bekijk welke edelstenen er bij jouw sterrenbeeld passen!

Edelstenen en Chakra's

Bekijk hier welke edelstenen en bij de verschillende chakra's passen