Regenboog Aura

Hieronder informatie over de werking van Regenboog Aura

Let op, Edelstenen zijn geen vervangers van medicatie. Raadpleeg bij ernstige klachten altijd een arts.

Een regenboog aura kristal is een kristal met een gekleurde tint. Deze is verkregen door het kristal te behandelen met een goud infusie. Dit gebeurt in een vacuümkamer bij een temperatuur van 871°C. Gouddamp wordt aan de kamer toegevoegd en de atomen versmelten samen met het oppervlak van het kristal voor een mooie iriserende metaalglans. Deze regenboog aura is een amethist kristal.

De goudbehandeling verandert het kristal permanent en daarmee ook de werking. De vibratie van het kristal neemt toe en dient als een perfecte aura cleaner. Het is een goede beschermer tegen negatieve emoties en invloeden. Het versterkt je eigen kunnen en haalt het beste van jezelf naar

Op deze pagina vind je per categorie leuke weetjes over Edelstenen. Heb je na het lezen vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via whats app (mobiel) of via het contactformulier onderin de pagina!

Spirituele werking van Edelstenen

Zoals sommige van jullie weten, dragen edelstenen een energie met zich mee. De energie uit zich door middel van trillingen. Via de verschillende blogs kun je lezen wat de spirituele werking van de edelstenen zijn. 

Let op, Edelstenen zijn geen vervangers van medicatie. Raadpleeg bij ernstige klachten altijd een arts.

Edelstenen per sterrenbeeld

Bekijk welke edelstenen er bij jouw sterrenbeeld passen!

Edelstenen en Chakra's

Bekijk hier welke edelstenen en bij de verschillende chakra's passen